Matkan laulut koottu nyt podcastiksi!

Jo muutama kuukausi on ehtinyt kulua partiomatkan päättymisestä, joten nyt on oiva hetki palata toviksi takaisin matkan tunnelmiin. Nepalissa matkalla soi useampikin laulu, ja ne on nyt koottu viimeiseen Jakit karkaa -podcastsarjan jaksoon. Käy kuuntelemassa laulut täällä: https://soundcloud.com/jakitkarkaa/soundtrack

Tämä soundtrack-jakso sisältää ehdottomat suosikkikappaleet Nepalista. Ensimmäisenä parhaiden suomalaisten musiikkiperinteiden mukaisesti uudelleensanoitettu Nepali hills, joka sanoitettiin uusiksi kiitoksena kantajille ja oppaille meidän vuoksemme tekemästään työstä. Toisena niin ikään jo ennen matkaa uudelleensanoitettu Matkalaulu. Kolmantena biisinä kuullaan Seti-joen rannalla Tihar-juhlailtana nauhoitettu paikallinen klassikkokappale, Resham firiri, joka herätti sekä riemua että inhoa kuten hittibiisin kuuluukin. Kappaletta kuultiin muun muassa paikallisten lasten laulamina lukuisilla kukkaistiesuluilla, joilla länsivaeltajilta koetettiin rahastaa kahisevat pois suloisin soinnuin.

 

Kaikki aikaisemmat podcastit löytyvät tutusta osoitteesta https://soundcloud.com/jakitkarkaa/

 

Jakit kiittää ja kuittaa!

 

Kuva: Anna-Mia Ollola