Hae mukaan

Lähde mukaan kaikkien aikojen partiomatkalle Nepaliin!

Lue matkasta enemmän täältä.

Matkan kesto on noin neljä viikkoa ja ajankohta 15.10.-25.11.2018 välisenä aikana. Tarkka ajankohta varmistuu lentojen varaamisen yhteydessä.

Matkalle otetaan mukaan noin 30 osallistujaa. Matkalla vaellamme Himalajalla noin viiden kilometrin korkeuteen. Aiempaa vuoristovaelluskokemusta et tarvitse. Mukaan voit hakea jos olet

  • Täysi-ikäinen  (osallistujan on oltava vähintään 18-vuotias 15.10.2018 mennessä)
  • SP:n jäsen
  • Psyykkisesti ja fyysisesti hyvässä kunnossa (hyvä peruskunto riittää; saat kuitenkin vaelluksesta sitä enemmän irti, mitä paremmassa kunnossa olet).

Johtajisto valitsee osallistujat hakemusten perusteella. Ratkaisevia valintaperusteita ovat muunmuassa ikä, motivaatio, terveys ja partiotausta. Mukaan valituille osallistujille ilmoitetaan valinnasta joulukuussa 2017. Tämän jälkeen he vahvistavat paikkansa ja sitoutuvat ilmoittautumisehtoihin sekä maksavat osallistumismaksun ensimmäisen erän. Matkalle lähtijä sitoutuu myös projektiin kuuluviin ennakkotapamiisiin ja jälkitoimintaan varsinaisen matkan lisäksi.

Matkalle haku on avoin kaikille Suomen partiolaisten yli 18-vuotiaille jäsenille. Kyseessä on koko vuoden mittainen elämys, jossa toteutetaan vaeltajaohjelman aktiviteetteja projektin aikana. Voit hakea mukaan vaikket olisikaan enää vaeltajaikäinen partiolainen.

Osallistumismaksu on 2700 euroa, joka maksetaan kolmessa erässä. Lue lisää osallistumismaksusta matkakuvauksesta.

Haku tapahtuu täyttämällä hakulomake 19.11.2017 mennessä.

Kysyttävää?
Ota rohkeasti yhteyttä matkanjohtajiin:
Veli-Matti, veli-matti.kunnari@partio.fi
Mia, mia.fast@partio.fi

Nepal 2018 löytyy myös Facebookista ja Instagramista.